Karamel torta


Priprema torti, kolača ili nekog slatkiša pravo je uživanje sa dodacima C slatkih proizvoda koji su već odavno poznati u mojoj porodici.
Veliki izbor C pudinga ...za svakog poseban ukus a C šlag je pravi dodatak kako za ukrašavanje torti i kolača tako i kao posebna poslastica koja svakog oduševi.
Proizvodi koji su prepoznatljivi po svom kvalitetu !!!!






I-kora

4 belanca
100g .šećera
100g.C kokosovo brašno
1/2 kašičice C prašak za pecivo
2 kašike brašna.

Umutiti dobro belanca sa šećerom pa dodati kokos,brašno i pola kašičice peciva.Ispeći koru na 180‚.C oko 20min. 



II-kora
4 belanca
100.g.šećera 
1 kesica C pudinga od čokolade
4 kašike brašna
1/2 kašičice C prašak za pecivo
Umutiti dobro belanca sa šećerom pa dodati puding, brašno i pecivo ,ispeći koru. 


III-kora
4 belanca
100g. šećera
1 kesica  C pudinga od lešnika
4 kašike brašna
1/2 kašičice C prašak za pecivo
Umutiti dobro belanca sa šećerom pa dodati puding i brašno sa pecivom.Ispeći koru.


FIL:
12 žumanaca
250g. C prah šećera
4 kesice C pudinga od karamele
1l. mleka.
250g.margarina ili putera.

Umutiti žumanca sa šećerom pa dodati puding i razrediti sa malo mleka a ostatak mleka staviti da provri, zatim u tankom mlazu sipati umućena žumanca sa pudingom.Kada se masa zgusne-ohladiti pa dodati umućen margarin. Fil podeliti na tri jednaka dela.

U prvi deo dodati iseckane krem bananice(6krem bananice)
U drugi deo dodati 100g.istopljene čokolade
U treći deo dodati ostaje kakav jeste ....
Filovati.

I kora-I fil.II kora-II fil. III kora-III fil.
Odozgo dekorisati tortu po želji


Comments

Popular posts from this blog

POSNA TROBOJNA OBLANDA

Dijanine kiflice

POSNA OBLANDA SA KEKSOM